Meer mogelijk en sneller resultaat door sponsoring en donaties … doet u met ons mee?

De bestuursleden van de Stichting Ghana Medical Support doen hun werk voor de stichting belangeloos en betalen hun kosten volledig zelf. De Stichting kent daardoor geen overheadkosten. Projecten worden door middel van sponsoring en donaties gerealiseerd. Sommige particulieren en bedrijven willen hierbij een bepaald project omarmen, anderen laten dit liever aan het bestuur over.  Alles is mogelijk en … alle bijdragen zijn welkom en worden zeer gewaardeerd!

Wilt u een sponsorloop, fancy fair, garage sale, gratis advertentieplaatsing of andere aktie voor onze stichting realiseren?
Laat het ons weten en u krijgt een eervolle vermelding op onze website!

logo Vanwege de nieuwe samenwerking vanaf juli 2013 hebben Binary Solutions en Move On communicatie de afgelopen maanden een aantal projecten gratis ondersteund. Daaronder ook deze nieuwe website, die vanaf januari 2014 onderhouden kan worden door het bestuur zelf door middel van een praktische module. Beide bedrijven hopen op deze manier hun steentje bij te dragen aan de naamsbekendheid en het goede werk van de stichting.Klik voor meer info op de logo’s en op dit bestand. pdf-icon